Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Vidám vetélkedő a Vajdában

A Százszorszép Tagóvoda nyerte a sorversenyt

2017. március 23. csütörtök

Idén is megrendezték a józsefvárosi óvodák sorversenyét a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában. A vidám megmérettetésen négy kerületi óvoda indult öt csapattal. Az érmeket és ajándékokat Sántha Péterné alpolgármester adta át a gyerekeknek.

A csütörtök délelőtti versenyen Szabóné Szél Julianna igazgató köszöntötte a résztvevőket, majd közös bemelegítéssel kezdődött a sorverseny az iskola udvarán álló sportsátorban. Borka Gábor testnevelő tanár vezényelte le a vetélkedőt, amelyen különféle ügyességi feladatokban mérték össze gyorsaságukat az ovisok: volt labdás váltó, pókjárás, futás különböző akadályok megkerülésével. 

Végül szoros versenyben a Százszorszép Tagóvoda nyerte el a kupát a Napsugár Tagóvoda, a Katica Tagóvoda két csapata és a Kincskereső Tagóvoda előtt. Minden résztvevő ovis kapott érmet, valamint labdát és ugrókötelet. A győztes csapatnak Sántha Péterné adta át a serleget, aki alpolgármesteri keretéből támogatta a versenyt. 

Az eredményhirdetésen megköszönte a Vajda iskola tanárainak, hogy már hosszú évek óta megrendezik az óvodás sorversenyt. Majd az ovisokhoz és kísérőikhez fordulva a lelkes óvodapedagógusoknak mondott köszönetet, amiért a jövő fantasztikus sportolóival foglalkoznak, megtanítják őket minden fontos feladatra és minden évben eljönnek a Vajda Péter utcai sportsátorba, hogy összemérjék gyorsaságukat, ügyességüket, erejüket, tudásukat. „Sok éve zajlik ez a verseny, jómagam hetedik alkalommal köszöntöm a kis versenyzőket és ugyanazzal a lelkesedéssel jövök mindig ide. Gratulálok minden résztvevőnek. Kérem tőletek, hogy ne felejtsetek el mozogni, mindenképpen töltsétek időtök egy részét mozgással, hiszen szellemi teljesítményünk is jobb lesz, ha az ember a fizikumát is fejleszti” – hangsúlyozta Sántha Péterné.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben