Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kiváló eredményt értek el a józsefvárosi fiatalok

Sporteszköz utalványt nyertek a Deák Diák tanulói

2017. június 05. hétfő

Eredményesen végeztek a Deák Diák Általános Iskola diákjai a Kinder+ Sport sor– és váltóversenyének döntőjében, amit Érden rendeztek. Összesen hatvannégy iskola jelentkezett a megmérettetésre, amelyen a józsefvárosi iskola csapata az előkelő negyedik helyet szerezte meg. A kiváló eredményért 500 ezer forintos sporteszköz utalványt kapott a Deák Diák.

Baloghné Kardos Borbála, a Deák Diák Általános Iskola testnevelő tanára elmondta, hogy pályázat keretében jelentkeztek a Kinder+Sport sor és váltóversenyére.

„Nagyon sokat gyakoroltunk az elmúlt hetekben, ennek eredményeként megnyertük a selejtezőket, valamint a középdöntőt is, így jutottunk be az országos döntőbe. A verseny különböző labdavezetési feladatokból, páros gyakorlatokból és állatokat utánzó ugrálásokból állt. A diákjaink nagyon lelkesek, ügyesek és kitartóak voltak az összes versenyen, ezért szívből gratulálok nekik, és nagyon büszkék vagyunk rájuk” – hangsúlyozta a testnevelő tanár.

Maros Ajna a Deák Diák Általános Iskola tanulója és egyben tagja az iskolai csapatnak. „A tanár néni engem is meghívott, hogy legyek a csapat tagja, mert szerinte ügyesen mozgok és jól bánok a labdával. Nagyon élvezetesek és izgalmasak voltak a feladatok, és örülök, hogy eljutottunk a döntőig, ahol igyekeztünk a legtöbbet kihozni magunkból” – fűzte hozzá a józsefvárosi versenyző.

Fotó: Szirmai Norbert/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben