Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Vidám produkciók a H13 színpadán

Angol nyelvű gálaműsorral készültek a Molnáros diákok

2017. június 06. kedd

Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola két tanítási nyelvű osztályainak diákjai a tanév végéhez közeledve ismét egy vidám gálaműsor keretében mutatták be tudásukat. Az énekes, táncos produkciókat, előadásokat nagy tapssal jutalmazták a szülők.

Az immár hagyományosan, ötödik alkalommal megrendezett eseményen az intézmény angol tanítási nyelvű osztályai adták elő nagy gonddal és szeretettel összeállított produkcióikat. A műsorszámokból kiderült: a diákok nyelvtanáraiknak köszönhetően az iskolapadon kívül is tudják kamatoztatni nyelvtudásukat, és kiváló kommunikációs készségükkel valós élethelyzetekben is megállják a helyüket.

A Horánszky utcai H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ nagytermében megtartott gálán változatos műsorszámokkal tekinthettek meg a jelenlévők. A kisebbek például vidám állatokról szóló dalokkal készült a délutánra, mások a Három kívánság című mesét adták elő. A felső tagozatosak közül voltak, akik Ed Sheeran Shape of You című slágerét énekelték el, míg mások vicces jeleneteket mutattak be. A műsort az összes szereplő és tanáraik közös dala zárta. A Jóbarátok főcímdalában megénekelték az iskola szellemiségét: I’ll be there for you – azaz Ott leszek, hogyha szükséged lesz rám.

Fotó: Senger Nikolett/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben