Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kábítószer átadáson érték tetten a bűnözőket

Józsefvárosi rendőrök segítségével fogták el a dílereket

2017. június 10. szombat

A józsefvárosi rendőrök a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának munkatársaival közösen június 9-én a IX. kerületben kábítószer átadása közben fogtak el két feltételezhető dílert és a segítőjüket.

A rendőri akciót megelőzően a 40 éves K. Csaba autóval vitte a 27 éves N. Lászlót a találkozó helyszínére, a Könyves Kálmán körút egyik parkolójába – közölte a rendőrség a police.hu oldalon. A két férfi itt várta meg a 24 éves V. Alexet, aki szintén beszállt az autóba. K. Csaba ezalatt - hogy az adás-vételt más ne zavarhassa meg - a jármű mellett figyelt.

A nyomozók ekkor csaptak le a három férfire, akik közül V. Alex a kocsiból kidobott 64,96 gramm marihuánát. Az autót átvizsgálása során további 69 kék, kábítószergyanús tablettát találtak. K. Csaba nadrágzsebében pedig a nevére kiállított hamis rendőrigazolvány volt. A nyomozók az elfogott férfiakat előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya V. Alex és N. Lászlóval szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, míg K. Csabával szemben közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrök V. Alexet és N. Lászlót őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben