Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Négy autó összeütközött, egy férfi életét vesztette

Súlyos baleset történt a Baross utcában

2017. június 12. hétfő

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint június 12-én 10 óra 55 perckor a Baross utca 110. szám előtt négy gépkocsi, egy kisbusz és három személygépjármű összeütközött. A balesetben több személy súlyosan megsérült, egy férfi a kórházba szállítást követően elhunyt. A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a forgalom 14 óra 30 perckor helyreállt.

A szemtanúk elmondása szerint a balesetben érintett egyik autó meg akart fordulni a Baross utcán, ezt követően történt az ütközés a többi gépjárművel. Az eddigi információk alapján öten sérültek meg a balesetben, egyikük, egy 51 éves férfi a kórházba szállítást követően elhunyt.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője lapunknak elmondta: az ütközés következtében a járművekből szivárogni kezdett az üzemanyag, ezek áramtalanítását a kiérkező tűzoltók elvégezték illetve segédkeztek a balesetben megsérült személyek ellátásában. 

A szemle idejére a rendőrök az érintett útszakaszt teljes terjedelmében lezárták és a forgalmat a környező utcákba terelték. A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint  a forgalom 14 óra 30 perckor helyreállt. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben