Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kislányuk egy kerületi óvodába járt

Mila Kunis és Ashton Kutcher Józsefvárosban is sűrűn megfordult

2017. augusztus 29. kedd

Több hónapig tartózkodott hazánkban filmforgatás miatt a Mila Kunis-Ashton Kutcher amerikai színészházaspár, akik két kisgyermeküket is magukkal hozták. A család, amint megérkezett hazánkba, rengeteg helyre ellátogatott, és rendkívül közvetlenül viselkedtek rajongóikkal. Idősebb gyerekük, Wyatt Isabelle ez idő alatt a Tisztviselőtelepen található nemzetközi óvodába járt.

A színészházaspár a Tisztviselőtelepen, a Villám utcában található The English Garden Nursery and Pre-Schoolba íratta be legidősebb gyermekét magyarországi tartózkodásuk idejére. Az intézménytől megtudtuk: a házaspár elmesélte nekik, hogy budapesti érkezésük után azt hallották, hogy a nyolcadik kerületet el kell kerülni. Ugyanakkor személyes benyomásaik ezzel ellentétesek voltak, nagyon tetszett nekik az óvoda és környezete, a Tisztviselőtelepet különösen szépnek találták, annak történelmi épületeivel. A házaspár szinte naponta megfordult Józsefvárosban, és nagyon jó véleménnyel volt a kerület általuk megismert részeiről. A legtöbb alkalommal az édesapa vitte el a kislányt az óvodába.

A budapesti helyszíneken a The Spy Who Dumped Me című amerikai filmet forgatták, amelynek Mila Kunis az egyik főszereplője. A világsztárok nem védték magukat testőrökkel, bárkinek szívesen adtak autogramot. Ellátogattak többek között a vizes világbajnokságra és a Sziget Fesztiválra is.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben