Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Tetten érték a dílert

Tetoválószalonban árult kábítószert

2017. szeptember 21. csütörtök

Nem ússzák meg büntetlenül a Józsefvárosban tevékenykedő kábítószer-kereskedők: egymás után buknak le és kerülnek rendőrkézre. Szeptember 19-én a józsefvárosi rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki rendszeresen marihuánát és speedet árult egy tetoválószalonban. A látványos elfogásról egy videót is közzétett a rendőrség a honlapján.

Szeptember 19-én délután a tetoválószalonban érték tetten a nyomozók H. Nándort, aki éppen kábítószert árult - olvasható a police.hu oldalon. A rendőrök a férfi elfogása után átvizsgálták a ruházatát, illetve házkutatást tartottak a helyszínen, ahol 62 gramm kábítószergyanús fehér port, 14,2 gramm szintén kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, valamint azok adagolásához használt eszközöket – digitális mérlegeket, tasakokat – találtak és foglaltak le.

A rendőrök a férfit előállították a VIII. kerületi rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során a terhére rótt bűncselekményt beismerte. A nyomozók előterjesztést tettek H. Nándor előzetes letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben