Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Közterület-megújítás és funkcióváltás

Közösségi fórum az új tisztviselőtelepi közpark kialakításáról

2017. november 07. kedd

Új közparkot alakítanak ki a Tisztviselőtelepen, a Bláthy Ottó utca Vajda Péter és Bíró Lajos utca közötti szakaszán. Az önkormányzat a tervezésbe a környékbelieket is be kívánja vonni, ezért közösségi egyeztető fórumokat szervez. Az első fórumot november 9-én, délután fél öttől tartják a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

A kerületben korábban lezajlott közösségi tervezések sikerén felbuzdulva Józsefváros önkormányzata és a Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület meghívja az érdeklődőket a „Budapest, VIII. kerület, Tisztviselőtelep - Bláthy Ottó utca (Bíró Lajos utca - Vajda Péter utca közötti) közterület megújítás és funkcióváltás” kapcsán megrendezésre kerülő I. közösségi egyeztető fórumra. A fórumon bemutatják a nyertes tervezőt, szó lesz a közösségi tervezésről, a várható átfutási időről, bemutatják  a projekt előkészítése során felmerült közösségi igényeket, megvitatják a lehetséges koncepciókat és ötleteket, ismertetik a tervezési folyamat során rendelkezésre álló „ötletfórumokat”.

A fórumot november 9-én, csütörtökön 16:30-tól tartják a Józsefvárosi Önkormányzat (1082 Budapest, Baross u. 63-67) 3. emeleti dísztermében. 

Fotó: Senger Nikolett/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben