Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Izgalmas programok, játékok, és állatsimogató

Márton napi mulatság a Kesztyűgyárban

2017. november 13. hétfő

Márton-nap alkalmából libatepertővel, állatsimogatóval, hagyományőrző vásári játékokkal, íjászattal és kézműves vásárral várták az érdeklődőket november 10-én a Kesztyűgyár Közösségi Házban. Az izgalmas és szórakoztató programra sok család kilátogatott péntek délután.

Varga Zita, a Kesztyűgyár Közösségi Ház szakmai vezetője lapunknak elmondta: egy igazi családi délutánt szerveztek a családoknak, amelyen minden korosztály megtalálta a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget. „A gyerekek körében óriási népszerűségnek örvendett az állatsimogató. A karámban liba, nyúl, póniló, szamár, láma és alpaka volt látható" - fűzte hozzá a szakmai vezető.

A fiatalok különböző ügyességi játékokat próbálhattak ki, a vállalkozó kedvűek íjakkal lőhettek célba. A rendezvény kirakodó vásárán a Down Alapítvány, a Szigony Alapítvány, az Egy asszony meg a lánya műhely és a Fókusz Női Közösségi Központ kézműves termékeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.

A rendezvény egyik kiemelkedő programrésze a libatepertő-sütés volt, amelyet bográcsban készítettek el az esemény szervezői. Ezt követően zsíros kenyérrel, tepertővel, hagymával és forró teával vendégelték meg a rendezvényre kilátogató családokat. A jó hangulatról Jana Shabes énekes gondoskodott, aki ismert magyar és külföldi slágereket adott elő.  

Fotó: Nyári Gyula/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben