Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Elfogták a jegykiadó automatás tolvajokat

A rendőrség sértettek jelentkezését várja

2017. november 16. csütörtök

A józsefvárosi rendőrök keresik azokat a sértetteket, akik a Nagyvárad téri metróaluljáró jegyautomatáiból vásároltak és nem kapták meg a visszajáró pénzt. Az automaták nyílásait két fiatal tömítette el, a fennakadt pénzt pedig ellopták. A tolvajokat a rendőrök elfogták, ellenük eljárás indult.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított a 19 éves L. Balázs és a 25 éves H. József ellen. A nyomozás adatai szerint a két férfi október 3. és 26. között rendszeresen eltömítette a Nagyvárad téri metróaluljáróban található jegyautomaták kiadó nyílásait, majd a fennakadt pénzt ellopták. A rendőrök az elkövetőket beazonosították és 2017. október 26-án a Nagyvárad téri aluljáróban elfogták.

A VIII. kerületi rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fenti időszakban a Nagyvárad téri aluljáróban a jegyvásárlást követően nem kapta vissza a pénzét, mert az automatát eltömítették, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Fotó: BKK.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben