Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Újra a kerületben a rappelő páros

Születésnapi Animal Cannibals-koncert

2017. november 16. csütörtök

A népszerű rapperek, Qka MC és RicsiPí, azaz az Animal Cannibals a kerület 240. születésnapja alkalmából ismét Józsefvárosba látogattak és koncertet adtak a Horváth Mihály téren november 15-én.

A programot a Dance Force tánccsapat előadása nyitotta, majd színpadra lépett az Animal Cannibals. Olyan híres dalaikkal készültek, mint a Takarítónő, a Budapest nyáron sokkal szabadabb vagy a Mindenki azt akarja.

A jeles alkalom előtt tisztelegve természetesen előadták Yozsefváros című dalukat is. A fiúk a hideget feledtetve mozgatták meg a tömeget, mindenki együtt énekelt és táncolt velük. Az eseményre látogatóknak a szervezők ünnepi címerrel ellátott marcipán csokoládéval és kitűzővel kedveskedtek.

Az Animal Cannibals tagjai maguk is Józsefvárosban nőttek fel, a helyi úttörőházban találkoztak, első fontos dalaik pedig a Bérkocsis utcában és a Tömő utcában születtek. A 240. születésnaphoz kapcsolódóak elmondták: nagyon sokat változott a kerület gyerekkoruk óta. „Itt minden egyes négyzetméterhez van valami közünk, minden négyzetméter őriz valami emléket számunkra, úgyhogy nagyon jó ide visszatérni” – mesélte RicsiPí, az Animal Cannibals egyik tagja.

Fotó: Ványi Ákos/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben