Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Születésnapi rendezvénysorozat szépkorúaknak

Operett-slágerek a józsefvárosi idősklubokban

2017. november 17. péntek

Józsefváros 240. születésnapja alkalmából az Önkormányzat az időskorúak nappali ellátását biztosító intézményekben zenés szórakoztató délutánt szervezett. Az ünnepi hangulatú rendezvények magas színvonalát a Turay Ida Színház társulatának tagjai garantálták. Az események mindegyikén jelen volt Sántha Péterné alpolgármester, aki röviden ismertette Józsefváros történetét.

„Tiszteletből és szeretetből szeretnénk bevonni az időseket is Józsefváros 240. születésnapja alkalmából szervezett ünnepi rendezvénysorozatba” – mondta Sántha Péterné alpolgármester, aki szerdán az Őszikék, csütörtökön pedig a Napraforgó Idősek Klubjában köszöntette a vendégeket.

„Ebben az időszakban egy vidám és szórakoztató programcsokrot kínálunk a kerületben élő időseknek. Felkértük a Turay Ida Színházat, hogy a társulat énekesei (Bódi Barbara, Mahó Andrea, Pásztor Máté és Sövegjártó Áron) látogassanak el az idősklubjaiba, ahol színvonalas produkciót, előadást tartottak” – fűzte hozzá az alpolgármester.

Csütörtök délután óriási sikert arattak a Turay Ida Színház társulatának énekesei a Napraforgó Idősek Klubjában. Varróné Czéh Veronika rendszeresen jár az intézménybe, de mint mondta, az ilyen alkalmak mindig különlegesek a tagok számára. „Özvegyként élek, de kerülöm a magányt, ezért rendszeresen felkeresem az itteni társaságot. Nagyon hálásak vagyunk a művészeknek ezért a csodálatos délutánért, illetve a szervezőknek, az önkormányzatnak, hogy ilyen módon is gondolnak ránk” - tette hozzá az idős asszony.  

Józsefváros önkormányzata a rendezvényeken megjelent időseknek az előadás végén ünnepi ajándékkosárral kedveskedett.

Fotó: Huszár Boglárka, Nyári Gyula/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben