Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Együtt ünnepelték az elért sikereket

Színházi előadás a bölcsődék dolgozóinak

2017. november 29. szerda

A kerületi bölcsődék dolgozói Józsefváros önkormányzatának meghívására közösen nézhették meg a Turay Ida Színház Janika című darabját november 28-án. Az előadás előtt Koscsóné Kolkopf Judit, a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék (JEB) vezetője beszámolt a résztvevőknek a közelmúltban elért eredményeikről: Az év felelős foglalkoztatója-díj és a Zalabai Gábor esélyegyenlőségi-díj elnyeréséről.

Egy vidám előadást tekinthettek meg az egész évben gyermekeinkre ügyelő, kerületi bölcsődei dolgozók: a Mikó István rendezte Janika című darabot. A közös színházazás élménye már hagyománnyá vált a bölcsődei dolgozók körében, ami az idén is remek alkalmat teremtett az eredményes munka és az elért sikerek közös megünneplésére is.

„Nagy megtiszteltetés ért a közelmúltban, amit nektek köszönhetek: közös munkánk eredményeképp novemberben két kitüntetést is átvehettem” – kezdte beszédét Koscsóné Kolkopf Judit. „Az egyik kitüntetés Az év felelős foglalkoztatója-díj, melyet a közszféra kategóriában a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék, azaz mi nyertünk el. Mind összefogtatok és gyűjtöttétek az ötleteket, az elismerés négy év munkájának eredménye.

A másik érdem a Zalabai Gábor esélyegyenlőségi-díj, melyből a főváros évente csak hármat ad át. Idén úgy döntöttek, hogy az egyiket a JEB Biztos Kezdet Gyermekháza kapja” – elevenítette fel a közelmúlt eredményeit Koscsóné Kolkopf Judit.

A JEB vezetője megköszönte a résztvevők munkáját és az előadáshoz jó szórakozást kívánva megígérte, hogy továbbra is ugyanilyen odaadóan és kitartással dolgozik majd a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődékért.

Fotó: Huszár Boglárka/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben