Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Józsefváros 240 éves

Értékes ajándékok a kvízjáték nyerteseinek

2017. december 05. kedd

Józsefváros 240. születésnapja alkalmából az önkormányzat online kvízjátékot indított, melynek díjátadó ünnepségét december 5-én tartották a Polgármesteri Hivatalban. A nyereményeket Kocsis Máté polgármester adta át.

Józsefváros polgármestere gratulált a nyerteseknek, megköszönte, hogy részt vettek a játékban és igazi józsefvárosiként jól ismerik a kerületet. Elmondta: örül, hogy ennyien szeretik és törődnek Józsefvárossal, mert onnantól kezdett felívelni a kerület élete, hogy a lakói valódi közösségé váltak.

A játék során – amelyen több százan vettek részt – a kerülettel kapcsolatos kérdésekre kellett választ adniuk a résztvevőknek. A helyes megoldást beküldők közül végül hat nyertest sorsoltak ki, akik értékes ajándékokkal gazdagodtak. Délity Kitti, Kézdi Éva, Ivicz-Szőke Mónika, Rácz Viktória, Békési Gábor és Hártó Ákos mindannyian egy ipad-ből és a 240. születésnapi címerrel ellátott ajándékokból álló csomagot vehettek át. Délity Kitti, egy kis aprósággal viszonozta a nyereményt: mézcsomagot állított össze, amit a családja méhészetében készítettek.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben