Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Tegyük szebbé együtt a gyermekek karácsonyát!

Karácsonyi ünnepség és ajándékosztás a H13-ban

2017. december 06. szerda

Idén is megrendezik a „Szép karácsonyt minden gyermeknek” – akciót a Civilek a Palotanegyedért Egyesület (CaPE), a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ és a Józsefvárosi Nagycsaládosok Egyesületének együttműködésével. A felajánlott ajándékokat december 13-ig várják a nagycsaládban élő józsefvárosi gyerekek számára.

A kezdeményezést 2013-ban hozták létre, azóta is nagy sikernek örvend, hiszen a józsefvárosiaknak fontos, hogy minél több gyermek élhesse át a karácsony élményét: ajándékot bontogathassanak, játszhassanak és érezhessék az ünnepi illatokat, ízeket. Idén december 15-én, pénteken látják majd vendégül az ötven nagycsaládban élő józsefvárosi gyermeket a szervezők, akiknek műsorral és kézműves foglalkozásokkal készülnek. 

Hogy az ünnep még csodálatosabb legyen a kisebbek számára, a szervezők ajándékkal is szeretnének kedveskedni nekik. Ehhez kérik a lakosok segítségét: gyűjtőpontjaikra – H13 (Horánszky u. 13.), Vörösmarty Gimnázium (Horánszky u. 11.), ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium (Trefort u. 8.), Széchenyi István Gyakorló Kereskedelmi Szakközépiskola (Vas u. 9-11.) és Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola (Somogy Béla u. 9-15.) – várják az új vagy újszerű állapotban lévő játékokat, könyveket 3-10 éves fiú- és leánygyermekek számára. Köszönettel fogadnak természetbeli vagy pénzbeli adományt, felajánlást is a műsor és a vendéglátás megszervezéséhez.

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben