Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Idén is minden kerületi gyermek jó volt

Józsefvárosban is járt a Mikulás

2017. december 06. szerda

Józsefvárosban csupa jó gyermek van. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Mikulás, aki ellátogatott a kerületi óvodákba és bölcsődékbe is, minden kisgyermeket megajándékozott. A kicsik versekkel, dalokkal és rajzokkal köszönték meg a finomságokat.

A gyerekek mindenhol nagy örömmel fogadták a Mikulást, aki a Szűz utcai Százszorszép Tagóvoda nagycsoportosainak elmondta, hogy errefelé jövet az énekszót meghallva tért be hozzájuk, azt gondolván, hogy itt biztosan sok jó gyermek van. A kicsik verssel és énekkel is köszöntötték a Mikulást, aki átadta nekik az ajándékcsomagokat.

A Mesepalota Tagóvodába a Mikulás listával érkezett, és minden gyermekről szólt egy-egy jó szót. Kiemelte mindenkinek az erényeit: volt, aki az év folyamán a cumi használatáról, más a pelenkáról szokott le.

A Rákóczi úti TÁ-TI-KA Tagóvoda óvodásai meglepődve tapasztalták, hogy a Mikulás mindenkiről mindent tud. Minden gyermeknek személyes üzenettel adta át a meglepetéseket. A gyermekek a versek és dalok mellett rajzokkal is viszonozták a sok finomságot. A Mikulástól itt az ajándékcsomagok mellett csoportonként egy-egy társasjátékot is kaptak az óvodások.

A napokban a Mikulás az összes kerületi óvodába és bölcsődébe ellátogat, és minden gyermeknek eljutttja az önkormányzat által összeállított mikuláscsomagokat is, amit korábban Sára Botond alpolgármester jelképesen adott át Tárnokiné Joó Ildikónak, a Napraforgó Egyesített Óvoda intézményvezetőjének.

Fotó: Baranyai Attila, Senger Nikolett, Szirmai Norbert/ Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben