Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Karácsonyi meglepetés

Játékutalvány a kerületi bölcsődéseknek és óvodásoknak

2017. december 12. kedd

Karácsony közeledtével Józsefváros önkormányzata játékutalványt ajándékoz a kerületi bölcsődés és óvodás gyermekeknek. Az ünnepélyes átadást a gyönyörűen újjáépült Pitypang Tagóvodában tartották december 12-én. Az utalványokat Kocsis Máté polgármester és Sára Botond alpolgármester adta át Koscsóné Kolkopf Juditnak, a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék vezetőjének és Tárnokiné Joó Ildikónak, a Napraforgó Egyesített Óvoda vezetőjének.

A karácsonyi meglepetés gyermekenként háromezer forintnyi játékutalványt jelent, amit a szülők a Regio játékboltokban válthatnak be. „Nagyon kedves és jó ötlet az önkormányzat részéről az utalvány, mert így egy egységes ajándék helyett minden szülő a gyermeke vágyainak megfelelő játékot választhat karácsonyra. Nagyon igyekszünk az utalványok kiosztásával, hogy a szülők még időben fel tudják használni, és hogy karácsonyra a fa alá kerülhessenek a csomagok” – mondta el Koscsóné Kolkopf Judit.

Tárnokiné Joó Ildikó hozzátette: különösen nagy értéke az utalványnak, hogy minden bölcsődés és óvodás kap egyet-egyet, tehát ahol két-három kisgyerek van egy családban, ott gyermekenként jár az ajándék. 

Fotó: Ványi Ákos/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben