Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

90 és 95 éves születésnapok

Az Olajág Otthon lakóit ünnepelték

2017. december 14. csütörtök

A Mátyás téri Olajág Otthon két lakóját köszöntötte december 13-án Sántha Péterné alpolgármester. Monostori Gáborné a 95., Selinga Pálné a 90. születésnapját ünnepelte a közelmúltban.

A 90 éves Selinga Pálné, Ági néni elmesélte lapunknak, hogy szülei is megérték a 90 évet, férje sajnos fiatalon, 64 éves korában meghalt. Egy lányuk született, van két unokája egy dédunokája is. Erzsi néni kereskedelmi érettségit tett, gyors- és gépíróként dolgozott, 1982-ben a Belkereskedelmi Minisztériumból vonult nyugdíjba. Érden, majd férje halála után Százhalombattán élt, két éve költözött be az Olajág Otthonba.

Monostori Gáborné, Erzsi néni szintén két éve él az otthonban. Az idős hölgy hosszú évtizedek óta józsefvárosi lakos, az ötvenes évek elején költözött a Kőris utcába. Aktív éveiben pénzügyi területen dolgozott. Egy fia és két unokája született.

„Nagy örömmel és szeretettel érkeztem önökhöz, hogy felköszöntsem kerületünk két komoly életkort megélt lakóját. Ezek a csodálatos és jeles évfordulók nagyon fontosak az ember életében” – mondta az ünnepelteknek Sántha Péterné. Az alpolgármester egy-egy virágcsokorral, édességgel, valamint az Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt emléklappal köszöntötte az ünnepelteket.

Fotó: Nyári Gyula/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben