Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Év végi zárórendezvényt tartott a civil szervezet

Sikeres év áll a Társak a Teleki Térért Egyesület mögött

2017. december 30. szombat

Több mint ötven eseményt szervezett és bonyolított le 2017-ben a Társak a Teleki Térért Egyesület. A kilencvennél több taggal rendelkező civil szervezet egy vacsorával egybekötött évzárót szervezett december 29-én a Teleki Tér közelében található Otthon Klubban. Az eseményen jelen volt Sára Botond alpolgármester is.

„Egyesületünk minden év végén egy vacsorával köszöni meg tagjainak azokat az erőfeszítéseket, amelyeket az év során tesznek a közösség érdekében” – mondta Feith Rezsőné, a Társak a Teleki Térért Egyesület elnöke. A több mint kilencven taggal rendelkező szervezet szorosan együttműködik Józsefváros önkormányzatával, illetve számos olyan eseményt valósított meg, amely a kerület közösségét erősítette.

„A Teleki téri pódiumon több olyan zenés rendezvényt szerveztünk, amelyek több száz látogatót vonzott ki a helyszínre, sőt a Józsefváros 240. születésnapja alkalmából megvalósított programsorozat is itt zárult. Erre méltán vagyunk büszkék” – tette hozzá az elnök.

Az Otthon Klubban megtartott rendezvényen jelen volt Sára Botond alpolgármester is, aki az egyesület közösségépítő funkcióját emelte ki. „Józsefváros önkormányzata fontosnak tartja, hogy jól működő civil szervezetek legyenek a kerületben, ugyanis ezek viszik előrébb a várost. A Társak a Teleki Térért Egyesülettel kifejezetten jó a kapcsolata a város vezetésének, közösségépítő és -fejlesztő tevékenységük példaértékű” – hangsúlyozta az alpolgármester.

Fotó: Senger Nikolett/ Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben