Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Ajándékozás a Turay Ida Színházban

Teljesültek a gyerekek kívánságai

2018. január 05. péntek

Nagy sikert aratott a Kálvária téren szeptemberben megtartott második Tündértalálkozó, amelyen a résztvevő gyerekek vágyaikat egy levélre felírva bedobhatták a Kívánságkondérba. A kívánságokat a Turay Ida Színház tündérei és manói a Józsefvárosi Önkormányzat támogatásával teljesítették, és december végén ünnepélyes keretek között átadták a gyerekeknek az ajándékokat.

Mintegy hetven csillogó szemű apróság gyűlt össze szülője, nagyszülője kíséretében a Turay Ida Színházban a karácsony előtt, ahol a Tündértalálkozón már jól ismert tündérek és koboldok fogadták őket.

A gyermekeket Tündéranya, azaz Nyírő Bea egyesével hívta fel a színpadra, ahol Tündér Anna és Manó Péter segítségével átadta a gondosan becsomagolt ajándékokat. A kicsik a tündéreknek azt is megígérték, hogy az ajándékokat otthon, a karácsonyfa alatt bontják ki.

A kívánságok teljesítését követően – amelyet a Józsefvárosi Önkormányzat egymillió forinttal támogatott – a gyermekek együtt felmentek a színpadra egy közös fényképezésre.

Fotó: Turay Ida Színház

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben