Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kedvezményesen vásárolhatunk

Továbbra is igényelhető a Józsefváros Kártya

2018. január 11. csütörtök

Hat éve vehették át az első Józsefváros Kártyát a kerületben, népszerűsége pedig azóta is töretlen. A program célja, hogy támogassa Józsefváros lakosságát a vállalkozások által nyújtott akciókkal, a kerületünkben működő cégeket pedig a nagyobb forgalom és reklám lehetőségével.

Napjainkban egyre keresettebbek a pontgyűjtő, vagy különböző kedvezményekre jogosító kártyák, amelyekkel jelentős megtakarítást képesek elérni a családok egy-egy bevásárlás során. Sokáig csupán egyes multinacionális és néhány hazai nagyvállalatnál láthattunk példát hasonló kezdeményezésre. 2012-től azonban kerületünkben is elérhető a Józsefváros Kártya program, amely az itt élőknek és a Józsefvárosért dolgozóknak biztosít pénztárcakímélő megoldásokat.

A kártyát azon 18 év feletti lakosok igényelhetik, akik érvényes VIII. kerületi állandó lakóhellyel rendelkeznek, vagy a Józsefvárosi Önkormányzat fenntartásában működő intézmények, a Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok és a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának dolgozói. Ez esetben munkáltatói igazolás benyújtására van szükség. 

A Józsefvárosban található felsőoktatási intézményi karok hallgatói a diákigazolvány másolatának leadásával válnak jogosulttá a Józsefváros Kártya igénylésére.  A kártya egy évre érvényes, de 30 nappal lejárta előtt meg lehet hosszabbítani. Az önkormányzat célja, hogy a kedvezményt biztosítók minél szélesebb köre csatlakozzon a programhoz, így továbbra is várják a cégek és kulturális intézmények jelentkezését az alábbi weboldalon: www.jozsefvaros.hu/jozsefvaroskartya

Az igénylés menete

A Józsefváros Kártyát elektronikusan a www.jozsefvaros.hu/jozsefvaroskartya weboldalon vagy személyesen a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal (1082 Budapest, Baross u. 63-67.) földszinti Támpontján lehet igényelni az igénylőlap kitöltésével.

Az igénylés díját a Polgármesteri Hivatal pénztárában kell befizetni. Az igénylés a befizetés igazolását követően válik érvényessé. A kártya igénylési díja: 100 Ft. Az öregségi nyugdíj korhatárt elérő személyek esetében a díj: 50 Ft.

A kedvezményt bizonyos termékekre, szolgáltatásokra lehet igénybe venni. További részletek: www.jozsefvaros.hu/jozsefvaroskartya

Fotó: Józsefváros újság/archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben