Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Hosszabbított nyitvatartás a Corvin Plaza bevásárlóközpontban

Átadták az OTP Bank új fiókját Józsefvárosban

2018. február 07. szerda

Kedden hivatalosan is átadták az OTP Bank új fiókját a józsefvárosi Corvin Plaza bevásárlóközpontban. A bankfiók hétköznapokon meghosszabbított nyitvatartással, valamint szombati napokon is várja ügyfeleit. A megnyitón Sára Botond alpolgármester is jelen volt kerületünk képviseletében.

Új OTP bankfiók nyílt a kerületben, amelynek a Corvin Plaza bevásárlóközpont ad otthont. A modern környezetbe a korábban a Tinódi utcában működő fiók költözött át. A február 6-ai hivatalos megnyitón Kovács Antal vezérigazgató-helyettes, Becsei András budapesti régióvezető, valamint Nagy Dávid fiókvezető köszöntötte a megjelenteket és mutatta be az OTP tevékenységét. 

Józsefvárost Sára Botond alpolgármester képviselte a rendezvényen, aki üdvözölte az új fiók nyitását, valamint beszámolt az előző mintegy tíz év kerületi fejlesztéseiről és eredményeiről. Hangsúlyozta: az elmúlt években megújultak a közterületek, a nevelési-oktatási intézmények, az egészségügyi intézmények, jelentősen javult a közbiztonság, jelenleg pedig a társasházak megújítására fókuszál a kerület vezetése. Megemlítette a bevásárlóközpont környezetét is érintő Corvin Sétány projekt eredményeit, illetve beszámolt a közeljövőben megvalósuló Orczy Negyed programról is.

„A dinamikus fejlődés vonzza a befektetőket, ezt mutatja az OTP jelenléte és mostani fióknyitása is. A vállalkozók, turisztikai szereplők is úgy gondolják, érdemes beruházniuk Józsefvárosban” – szögezte le Sára Botond, hozzátéve, hogy Józsefváros önkormányzata nemcsak a legkedvezőbb hitelkonstrukciót ajánlja a vállalkozóknak a fővárosban, de a közép- és kisvállalkozókat is segítik a H13 Diák és Vállalkozásközpont programjain keresztül.

Sára Botond végezetül hangsúlyozta: az elmúlt években az önkormányzat vezetése a lakókkal, a kerületben működő szolgáltató intézményekkel, vállalkozókkal és befektetőkkel közösen arra törekedett, hogy újjáépítsék Józsefvárost, és a jövőben is ezt célozzák meg.

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben