Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Lakossági kérdőív

Mondja el véleményét az okosváros stratégiáról!

2018. február 13. kedd

Józsefváros – lépést tartva a globális városinnovációs trendekkel – elindult az okosvárossá válás útján, ezért döntött az okosváros stratégiájának megalkotásáról. Ennek érdekében közvélemény-kutatást is végez, amelynek célja a kerület jövőbeli fejlesztéseinek megalapozása, az érintett helyi szereplők előzetes véleményének és igényeinek felmérése.

A városrész közép- és hosszú távú tervei és fejlesztései hatékonyságának növeléséhez az önkormányzat egy széles körű egyeztetés keretében kívánja feltárni a kerület adottságait, erőforrásait és lehetőségeit. Ennek fontos része a helyi lakosság, érdekképviseletek, társadalmi szervezetek és vállalkozások bevonása az okosváros stratégia tervezésébe. A partnerségi folyamat egyik első lépéseként az önkormányzat közvélemény-kutatást végez, amelynek segítségével szeretné feltérképezni a lakosok, Józsefvárossal kapcsolatban lévő helyi szereplők igényeit.

A kérdőív az önkormányzat honlapján, a jozsefvaros.hu/onkormanyzat menüpont alatt egy kattintással érhető el (Lakossági kérdőív – Józsefváros Okos Város Stratégia), kitöltése mindössze 15 percet vesz igénybe. A kérdőív kitöltése anonim, feldolgozása név és személyi adatok nélkül, csak statisztikai szempontok szerint történik. Kérjük, ossza meg a kerülettel kapcsolatos elképzelését, tegyünk együtt Józsefváros további megújulásáért!

Fotó: Senger Nikolett/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben