Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Figyeljünk a menetrend változásaira

A húsvéti hétvégén is Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár a 3-as metró

2018. március 29. csütörtök

A húsvéti hosszú hétvégén – március 30-tól április 2-ig – napján Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár a 3-as metró. Több felszíni járat menetrendje is változik.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a hétvégén szünetel a megszokott teljes vonalas pótlás a 3-as metrón, ugyanakkor Újpest-Központ és a Lehel tér között ebben az időszakban is pótlóbusz jár.

Az oktatási intézményekben március 29-től április 3-ig tart a tavaszi szünet, ebben az időszakban munkanapokon az iskolaszünetben érvényes munkanapi menetrend lesz érvényben. A tavaly óta ünnepnapnak számító nagypénteken, március 30-án az ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Március 31-én, szombaton a szombati, április 1-jén, húsvét vasárnap és 2-án, húsvét hétfőn az ünnepi menetrendet kell figyelni. 

A március 29-ről 30-ra, 30-ról 31-re és 31-ről április 1-re virradó éjszaka a 2-es és a 4-es metró a megszokott módon hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik.

A BKK honlapján, illetve iOS, Android és Windows mobilalkalmazásként is elérhető FUTÁR utazástervezővel ezeken a napokon is valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat.

Fotó: Józsefváros újság/archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben