Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kopogás volt a jel

Újabb kábítószer-kereskedőt fogtak el

2018. április 07. szombat

A józsefvárosi rendőrök elfogtak egy kábítószer-kereskedőt, aki az elmúlt időszakban rendszeresen árult drogot a lakásán. Elfogásakor 30 adagnak megfelelő kábítószer volt nála. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A 49 éves budapesti L. László józsefvárosi lakásában rendszeresen árult kábítószereket – olvasható a police.hu-n. A fogyasztók csak bekopogtak az ablakon, ezzel jelezve vásárlási szándékukat, majd az épület kapujához mentek. Fél perces várakozás után a férfi ajtót nyitott, és beengedte a fogyasztókat, akik pár perc elteltével sietősen távoztak.

A nyomozók L. Lászlót április 4-én este a Teleki László téren elfogták. Ruhájának átvizsgálásakor 14,5 gramm fehér kábítószergyanús anyagot, 12,1 gramm kábítószergyanús növényi származékot és 1,1 gramm kábítószergyanús fehér anyagot, összesen 30 adagnak megfelelő drogot találtak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását.

A kép illusztráció/Baranyai Attila, Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben