Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Álkulccsal lopott autót

Negyedóra alatt kézre került a tolvaj

2018. április 17. kedd

A józsefvárosi rendőrök tizenöt perc alatt fogták el azt a férfit, aki álkulccsal ellopott egy autót, és úgy vezette, hogy még vezetői engedélye sem volt. V. Lászlót lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A 35 éves budapesti V. László április 14-én este a Práter utcában álkulccsal ellopott egy autót – olvasható a rendőrség honlapján. A jármű tulajdonosa, amikor kinézett az ablakon, már csak annyit látott, hogy valaki kitolat és elhajt az autójával. A férfi azonnal értesítette a rendőröket.

A józsefvárosi rendőrök a közelben járőröztek, amikor V. László kikanyarodott eléjük a lopott autóval. A járőrök utána mentek és megállították. A férfi igazoltatásakor megállapították, hogy V. László nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint semmilyen okmánnyal nem tudta igazolni, hogy az autó az övé lenne. A rendőrök a férfi ruhájának átvizsgálásakor megtalálták az álkulcsot, amellyel ellopta az autót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói V. Lászlót lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

A fotó illusztráció/Józsefváros újság, archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben