Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Virággal és zenés műsorral készültek

Az édesanyákat köszöntötték a Víg Otthonban

2018. május 07. hétfő

Anyák napja alkalmából a Józsefvárosi Zeneiskola művészei látogattak el a Víg Otthon Idősek Klubjába május 7-én, hogy meglepjék az otthon édesanyáit ünnepi műsorukkal. A jeles nap alkalmából Sára Botond alpolgármester is köszöntötte az anyákat és nagymamákat, és egy-egy szál fehér rózsával kedveskedett nekik.

Pánczél Kristóf, a Józsefvárosi Zeneiskola magánének tanára és tanítványa, Orbán Borbála zenés műsorral készültek a klub hölgytagjainak, akik maguk is édesanyák, nagymamák. Felcsendült több gyönyörű dallam is, így például elmaradhatatlan volt az Úgy szeretném meghálálni kezdetű dal, amit a közönség együtt énekelt a művészekkel. 

Sára Botond alpolgármester is meglepetéssel készült: egy-egy szál fehér rózsát ajándékozott az ünnepelteknek. Elmondta, egy férfi életében az egyik legszebb dolog, amikor látja a feleségét anyává válni. „Hálával és megbecsüléssel tartozunk az édesanyáknak, hiszen felneveltek minket, vagy éppen gyermekeinket nevelik és összetartják a családjainkat” – fejtette ki.

Az ünneplés a műsorral sem ért véget, ugyanis a Víg Otthon dolgozói is megajándékozták a hölgyeket: gyönyörű tulipánokat készítettek nekik papírból és textilből. 

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben