Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Forgalmi változások

Változik a 28-as, a 28A és a 37A villamosok közlekedése május 12-én és 13-án

2018. május 10. csütörtök

A Teleki László téren, a Dobozi utca torkolatánál a BKV Zrt. karbantartást végez május 12-én és 13-án (szombaton és vasárnap). Emiatt változik a 28-as, a 28A és a 37A villamosok közlekedése a hétvégén.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a 28-as és a 28A villamos módosított útvonalon közlekedik a Keleti pályaudvar M és az Izraelita temető, illetve a Keleti pályaudvar M és az Új köztemető (Kozma utca) között; a 37A villamos pedig rövidített útvonalon közlekedik a Magdolna utca és a Sörgyár között. A 28-as, a 28A és a 37A villamos ideiglenesen egyik irányban sem érinti a Teleki László tér és a II. János Pál pápa tér M megállóhelyet és a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) végállomást. A villamosok pótlására 28-as jelzéssel pótlóbusz közlekedik a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) és a Magdolna utca között.

28-as pótlóbusz

A 28-as pótlóbusz a Magdolna utca felé a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca)–Népszínház utca–József körút–Blaha Lujza tér–Rákóczi út–Kiss József utca–Népszínház utca–Teleki László tér–Dobozi utca–Magdolna utca– Magdolna utca útvonalon halad, és a 217E autóbusz Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) felszállóhelyén; a 28-as villamos II. János Pál pápa tér M és Teleki László tér megállóhelyén; illetve a 37-es villamos Magdolna utca megállóhelyén áll meg.

A 28-as pótlóbusz a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) felé a Magdolna utca–Fiumei út–Teleki László tér–Népszínház utca–Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) útvonalon halad, és a Fiumei úton a Salgótarjáni utca kereszteződése után kijelölt pótlóbusz megállóhelyen, a 28-as villamos Teleki László tér és II. János Pál pápa tér M megállójában, valamint a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) autóbusz végállomáson áll meg.

Fotó: Józsefváros újság/archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben