Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Erdei iskola a Börzsönyben

Magyarkúton jártak a Lakatos diákjai

2018. május 22. kedd

A Lakatos Menyhért Általános Iskola és Gimnázium tanulói idén májusban is ellátogattak a Józsefvárosi Önkormányzat magyarkúti erdei táborába. A tanulók öt napot töltöttek a Börzsönyben, amely kirándulásokkal, focizással, kikapcsolódással telt el.

A Lakatos iskola tanulói már január óta számolták a napokat, hogy megint indulhassanak a nagy kaland felé, amit a Magyarkúti erdei tábor jelent. Az üzemeltető Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt. és az önkormányzat segítségével idén is táborozhatott 20 kisdiák a Magyarkúton, akik ingyenesen tölthettek el öt szép napot a Börzsöny lábánál.

A kis csoport járt Verőcén, Nógrádban: lovagoltak, éjjeli kiránduláson vettek részt, barátságokat kötöttek a Deák-Diák negyedik osztályos tanulóival, fociztak, versenyeztek és kemencében sült kenyérlángost készítettek.

Ingyenes kalandok

Tavaly szeptembertől ingyenes az erdei iskolában való részvétel a kerületi oktatási-nevelési intézményekbe járó, józsefvárosi lakcímmel rendelkező gyermekeknek. A költségeket az önkormányzat vállalja át, hogy anyagi nehézségek miatt ne maradjanak ki gyermekek a magyarkúti tábor nyújtotta lehetőségekből.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben