Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A lakosság segítségét kérik

Lovardából lopott, keresik a rendőrök

2018. május 24. csütörtök

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához, aki egy lovardából ellopott egy hátizsákot a benne lévő készpénzzel, mobiltelefonnal, személyes iratokkal és ruhákkal együtt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi május 12-én 13 óra és 14 óra között egy VIII. kerületi lovardából ellopott egy hátizsákot a benne lévő készpénzzel, mobiltelefonnal, személyes iratokkal és ruhákkal együtt.

A feltételezett elkövető 45 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas. A férfi a bűncselekmény elkövetésekor sötét zakót, világos inget és kék színű farmernadrágot viselt. Az ismeretlen elkövetőről felvételek készültek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Forrás és fotó: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben