Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Amikor a tanárokat kérdezik

Fordított nap a Losiban

2018. június 05. kedd

A tavalyi évhez hasonlóan a Losonci Téri Általános Iskola diákönkormányzata idén is megrendezte az intézményben a fordított napot. Ilyenkor a tanárok diákbőrbe bújva próbálnak megfelelni a szigorú elvárásoknak.

A tanulók már hetekkel korábban lázas előkészületekbe kezdtek. Végigjárták a felső tagozatot, feljegyezték a jelentkezni kívánt tanáraik nevét, majd a legnagyobb titokban beosztották őket a tanítási órákra. Miután a pontos program összeállt, meghívót készítettek nekik, melyben pontosan megnevezték, mikor és melyik órán, hogyan kell megjelenniük. Idén történelem és testnevelés órán mutathatták be a tanárok tudásukat.

Május 17-én, testnevelés órán diákbőrbe bújt Stenczinger Csilla (igazgatónő), valamint Dancs Máté, Fegyver Ilona, Földi Judit, Kása Gabriella, Kővári Tünde, Németh Lajos, Németh-Lájer Georgina és Rainer Erika tanárok, az 5.c osztályban pedig Balog Szabina és Ambrus Klaudia precízen felépített órával készültek. A tanóra rendkívül mókásan telt el és a méltán megérdemelt játékkal zárult. 

A történelem órán Stenczinger Csilla, Horváth Zoltán, Makai Eszter, Németh-Lájer Georgina, Németh Lajos és Szabó Zoltán voltak a „diákok” a 6.c osztályban. Ezen az órán csoportban dolgoztak a „tanulók”, akik ügyesen helytálltak, bár erős fölényt jelentett számukra, hogy csoportjukban három történelem „tudós” is szerepelt. Az óra második felében Activityt játszottak. 

Fotó: Losonci Téri Általános Iskola

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben