Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Együtt mozogtak a kerületi intézmények dolgozói

Sportnap a Kesztyűgyárban

2018. június 08. péntek

Immár negyedik alkalommal rendezte meg a „Sportolj Józsefvárosért!” elnevezésű eseményt a Kesztyűgyár Közösségi Ház. A június 7-én megtartott sportnapon a kerület intézményeinek dolgozói mérték össze tudásukat különböző egyéni és csapatsportágakban. A versenyszámokat a Kesztyűgyár termeiben és a Homok utcai sportpályán tartották meg. A rendezvényre Sára Botond alpolgármester is ellátogatott.

Idén is nagy létszámmal képviseltették magukat a kerület intézményei, hamar megtelt az épület a sportolni vágyókkal. A rendezvény célja, mint mindig, most is a közösségépítés volt, hogy a kerület önkormányzati szervezetei személyesen is megismerjék egymást.

Miközben az udvaron foci- és tollaslabda-meccsek, valamint kosárlabdadobó-verseny folyt, a közösségi házban izgalmas darts-, csocsó-, léghoki és pingpong-mérkőzések zajlottak. Még az eső sem szegte a résztvevők kedvét, a fiúk hősiesen rúgták a bőrt, a tollaslabdapályát pedig beköltöztették a házba.

Szerkesztőségünk tagjai a Józsefváros Közösségeiért Nzrt. labdarúgócsapatát erősítették, akikkel végül az ezüst kupát vihették haza. Az eseményről mindenki emléklappal távozhatott.

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben