Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Meghívó

Kocsis Máté - Komássy Ákos vita a népszavazás előtt

2011. szeptember 09. péntek

A hajléktalanságról szóló népszavazást megelőzően nyilvános vitára hívta Kocsis Máté, józsefvárosi polgármester Komássy Ákost, a VIII. kerületi MSZP elnökét.

Kocsis Máté polgármester minden kerületi lakost szeretettel meghív arra a vitára, amely keretében a kerület hajléktalanságát érintő kérdésekről, valamint az ehhez kapcsolódó közbiztonsági témákról, illetve azok megoldásáról vitatkozik a témában markánsan más véleményen lévő szocialista Komássy Ákossal. A találkozó első fél órájában kifejtik, milyen megoldásokat látnak a kerületben élő több ezer hajléktalan helyzetének megoldására, a hajléktalanellátók okozta többlet teherre, valamint arról is beszélni fognak, ki mit tart megoldásnak akár budapesti, vagy országos, de főleg kerületi szinten arra, hogy senkinek ne kelljen közterületen élnie. A beszélgetés után lehetőség lesz rá, hogy a kerületben élők feltegyék kérdéseiket.

A vita időpontja: 2011. szeptember 13. (kedd) 17:30 óra Helyszíne: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal, 1082 Budapest, Baross u. 63-67. III. emelet 300.

A szeptember 25-én megrendezésre kerülő népszavazás kérdései:

- Támogatja-e Ön, hogy hatályban maradjon Józsefváros Képviselő-testületének kukázást tiltó rendelete? - Támogatja-e Ön, hogy Józsefváros Képviselő-testülete rendeletben tiltsa meg Józsefvárosban a közterületen történő életvitelszerű lakhatást? - Támogatja-e Ön, hogy Józsefváros polgármestere még az idei évben tárgyalásokat folytasson a Fővárosi Önkormányzat vezetésével a hajléktalan ellátás színvonalának emelése és a kerület – hajléktalanokkal kapcsolatos – tehermentesítése érdekében?

   

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben