Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Bankkártyával éltek vissza

Csalás miatt keresnek két férfit

2018. június 21. csütörtök

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfiak azonosításához, akik több alkalommal vásároltak egy jogosulatlanul megszerzett bankkártyával.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A két férfi március 25-én és március 26-án Budapest területén több alkalommal vásárolt egy jogosulatlanul megszerzett bankkártyával.

Az egyik elkövető körülbelül 30 éves, 180 centiméter magas férfi, aki a bűncselekmény elkövetéskor piros kabátot viselt. Társa körülbelül 35 éves, 180 centiméter magas férfi, aki fekete kötött sapkát, fekete kabátot és fekete nadrágot viselt. Az elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás és fotó: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben