Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A biztonságos közlekedés menő

A Molnárosok is részt vettek a Mobil Suli Programban

2018. június 21. csütörtök

Az Országos Közúti Közlekedésbiztonsági akcióprogram részeként meghirdetett „Mobil Suli” Program keretében a Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjai részt vettek egy biztonságos közlekedésre tanító, interaktív foglakozáson, és elindultak egy országos alkotói pályázaton is, melyen második helyezést értek el.

A tréner által moderált interaktív foglalkozáson a gyerekeknek egy közlekedésbiztonsági szempontból kényes, sok figyelmet igénylő szituációt kellett kitalálniuk, eljátszaniuk és továbbgondolniuk. Ezt követően szavak és rajzok segítségével is üzeneteket fogalmaztak meg kortársaik számára az elképzelt és megbeszélt, kielemzett közlekedési szituációval kapcsolatban.

A program részeként a szervezők meghirdettek egy országos alkotói pályázatot is, melyen a Molnáros diákok pályaműve második helyezést ért el. Az alkotók: Csíki Lilla, Gönczi Annamária, Kucsera Flóra és Skellecz Kata voltak, felkészítőjük pedig Farkas-Kontra Máté rajztanár. A díjat – egy 2 órányi gokartozásra jogosító utalványt – június 14-én adták át a LOFFICE Budapest Cloud rendezvényteremben.

Fotó: Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben