Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Elhivatottság Józsefváros fejlődéséért

A közszolgálati tisztviselőket ünnepelték

2018. július 04. szerda

Kitüntették a kiválóan teljesítő hivatali dolgozókat a közszolgálati tisztviselők napja alkalmából. A Polgármesteri Hivatal dísztermében tartott keddi ünnepségen Sára Botond alpolgármester és Danada-Rimán Edina jegyző adták át az idei „Józsefváros Közigazgatásáért”, a „Jegyzői Dicséret” és a „Polgármesteri Dicséret” elismeréseket.

A közigazgatás alappillérei az abban dolgozó munkatársak, akiknek legfőbb feladata a köz szolgálata. Ez a hivatás hatalmas felelősség is, hiszen nemcsak a lakosságot, az ügyfeleket, hanem az államot, és az önkormányzatot is szolgálni kell – emelte ki köszöntőbeszédében Danada-Rimán Edina.

A jegyző asszony hozzátette: a Józsefvárosi Önkormányzat felismerte, hogy a közszolgálati hivatást csak a megbecsült munkatársak tudják felelősségteljesen gyakorolni. Ezért a korábbi évekhez hasonlóan az idén is újabb intézkedéseket vezettek be annak érdekében, hogy a kerületet szakmailag felkészült, lelkiismeretes, elismert munkatársak szolgálják. Ezek közül kiemelte a béremelést, a dolgozók képzésének támogatását, a családbarát intézkedéseket, a kulturális és sportolási lehetőségeket.

Danada-Rimán Edina végezetül megköszönte a Hivatal teljes személyi állományának munkáját, azt az elhivatottságot, alázatot és felelősségtudatot, amellyel Józsefvárost szolgálják és fejlődését elősegítik.

Sára Botond alpolgármester pohárköszöntőjében felidézte, hogy az elmúlt években sokat változott a Polgármesteri Hivatal, a közigazgatás világa: az ügyintézések gördülékenyebbé váltak, többek között az itt dolgozóknak köszönhetően.

A hivatali munkatársakhoz fordulva elmondta: a kerület vezetése az itt élő emberek életszínvonalát, életkörülményeit szeretné javítani, ugyanakkor a döntések végrehajtása, a lakosok felé való közvetítése nem működne az önkormányzat dolgozói nélkül. Az alpolgármester köszönetet mondott a jelenlévőknek és kiemelten a kitüntetetteknek, akiket példaképül állított kollégáik elé.

A kitüntetettek

„Józsefváros Közigazgatásáért” kitüntetésben részesült:

Vidákné Csébi Tímea, a Városvezetési Ügyosztály Szervezési és Képviselői Iroda ügyintézője, Szirmai-Bakos Éva, a Városvezetési Ügyosztály Tisztségviselői Iroda titkárnője, Csillagné Gergely Eszter, a Pénzügyi Ügyosztály Adóügyi Iroda ügyintézője, Kovács Barbara, a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. és a Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt. igazgatósági elnöke.

„Jegyzői Dicséret” kitüntetésben részesült:

Péntek Szabolcs, a Hatósági Ügyosztály Igazgatási Iroda ügyintézője, Horváth Krisztián, a Jegyzői Kabinet Belső Ellátási Iroda ügyintézője, Szabó Endre, a Közterület-felügyeleti Ügyosztály Közigazgatási Iroda közterület-felügyelője, Balázs Mónika, a Humánszolgáltatási Ügyosztály Családtámogatási Iroda ügyintézője.

„Polgármesteri Dicséret” kitüntetésben részesült:

Kocsis Angéla, a Polgármesteri Kabinet vezetője, Bajusz Ferenc, a Közterület-felügyeleti Ügyosztály vezetője.

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben