Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Saját magát buktatta le a férfi

A balek fehérjetolvaj rendőrtől kért segítséget

2018. július 23. hétfő

Testedzéshez használatos port lopott egy férfi egy józsefvárosi patikából. A balek tolvaj azzal buktatta le magát, hogy egy rendőrtől kért segítséget az izomnöveléshez alkalmazott szer használatáról. A férfi beismerte a bűncselekményt, eljárás indult ellene.

Szolgálati feladatait végezte a láthatóan jó fizikummal rendelkező Végh István törzsőrmester július 17-én a Blaha Lujza téren, amikor azzal szólította meg egy férfi, akinél – a testedzők által használt – fehérje por volt, hogy segítsen neki. „A férfi megkérdezte, hogy kell ezt az izomnövelésre használatos port szedni, mert én biztosan rendszeresen edzek” ­– mesélte lapunknak a törzsőrmester.

Végh István törzsőrmester

A rendőrjárőr készségesen segített, majd a nap folyamán felfigyelt arra a rádión érkező jelentésre, miszerint az egyik Rákóczi téri patikából fehérjét és más termékeket lopott egy férfi. A személyleírás megegyezett, így társával, Lévai Alexandra őrmesterrel visszatért a Blaha Lujza térre. „Nem kellett sokáig várnunk, hamarosan felbukkant a tolvaj, a termékek azonban már nem voltak nála. Mint később kiderült hamar túladott rajtuk” – tette hozzá Végh István. A férfit előállították a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol elismerte, hogy ő lopta el a testedzéshez használatos termékeket, ezért rendőrségi eljárás indult ellene.  

Fotó: Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben