Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Késsel fenyegettek, majd raboltak

Fegyveres rablás miatt keresik Sztojka Gyulát, Mága Zoltánt elfogták

2018. augusztus 06. hétfő

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást, amellyel összefüggésben keresi Sztojka Gyulát. Társát, Mága Zoltánt augusztus 7-én elfogták. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi augusztus 6-án hajnalban egy józsefvárosi lakásba csalták a sértettet, ahol késsel megfenyegették és elvették a nála lévő készpénzt.

A józsefvárosi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmény két feltételezett elkövetőjét, és ellenük elfogatóparancsot adtak ki - közölték a police.hu-n.

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai a tiszabői Mága Zoltánt 2018. augusztus 7-én, lakóhelyén elfogták. A józsefvárosi nyomozók a férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Mága Zoltán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága társát, Sztojka Gyulát továbbra is keresi.

Sztojka Gyula

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Sztojka Gyulát felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás és fotó: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben