Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Pénztárcát lopott a pár

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

2018. szeptember 06. csütörtök

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kéri a képen látható nő és férfi azonosításához, akik egy pénztárcát emeltek a egy Futó utcai üzletből szeptember 6-án, a kora délutáni órákban.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága  lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi és egy nő ellopott egy pénztárcát 2018. szeptember 6-án kora délután egy Futó utcában található üzletből.

Az elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerája felvételeket készített.

A férfi körülbelül 30 éves, 170 centiméter magas, erős testalkatú. Az elkövetéskor bézs sapkát, fehér pólót, kék rövidnadrágot és fehér cipőt viselt. A nő körülbelül 25 éves, 155 centiméter magas, vékony testalkatú. Az elkövetéskor fehér sapkát, fekete ujjatlan felsőt, fehér nadrágot és fehér cipőt viselt, vállán táskát hordott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható elkövetőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben