Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Tömegek gyűltek össze a Corvin Mozinál

Kerületünkben járt Terence Hill

2018. szeptember 21. péntek

A híres bunyós páros egyike, Johnny Firpo, az ördög jobb vagy épp bal keze, a híres kék szempár tulajdonosa, Terence Hill Józsefvárosba érkezett új filmje, a Nevem: Thomas díszbemutatójára, melyet szeptember 20-án este tartottak a Corvin Moziban.

Már jóval nyolc óra előtt hatalmas tömeg gyűlt össze a Corvin közben: mindenki kezet akart rázni, autogramot kérni vagy akár csak egy pillantást vetni a híres színészre, aki most mint a Nevem: Thomas című film főszereplője, rendezője és forgatókönyv írója egy személyben jelent meg.

Érkezésekor hatalmas ujjongás fogadta, ami hosszú percekig nem is csitult. Nem csoda, hiszen már napok óta minden médium izgatottan írt a színész érkezéséről, főleg, miután Terence Hill Facebook-oldalán magyarul üzent rajongóinak. És nemcsak közösségi oldalán volt nagyon közvetlen, a vetítés előtt is kedvesen mosolyogva sétált végig a kordonokon lógó rajongók közt, szívesen aláírta az orra alá dugott képeket, filmjeiből készített montázsokat, díszkönyveket, pólókat, de készített fotókat, selfie-ket is a jelenlévőkkel.

A szóban forgó filmben Thomas, a főszereplő egy kis nyugalomra vágyva felül Harley-jára, és nekivág a spanyol vidéknek, ám útközben találkozik egy bajban lévő fiatal lánnyal, a találkozás pedig mindkettejük életét megváltoztatja. Terence Hill a filmmel színésztársának és barátjának, Bud Spencernek állít emléket, el is rejtett benne néhány közös munkájukra tett utalást: az előzetesben is elcsattant pár ismerős pofon. 

Fotó: Senger Nikolett/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben