Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A térfigyelő kamera ismét segített

Csoportos rablás elkövetői kerültek rendőrkézre

2018. szeptember 28. péntek

A józsefvárosi rendőrök elfogták azt a három férfit, akik bántalmaztak és kiraboltak egy elefántcsontparti állampolgárt. A tetteseket a térfigyelő kamerák felvételei buktatták le.

A 23 éves K. Dániel és társai, egy 21 éves és egy 19 éves férfi szeptember 26-án éjszaka a Kisfuvaros utcában bántalmaztak egy elefántcsontparti állampolgárt, aki ennek következtében elesett, beverte a fejét és eszméletét vesztette. Az elkövetők elvették a férfi telefonját, és megpróbáltak elmenekülni a helyszínről.

A bűncselekményt a kerületi térfigyelő központ munkatársai észlelték, és értesítették a kollégákat, akik – a kapott személyleírások alapján – a Fiumei úton felismerték a három férfit. Az egyik elkövető ekkor megpróbált megszabadulni a sértett mobiltelefonjától, amit egy fa tövébe rejtett. A rendőrök a mobiltelefont lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

A józsefvárosi rendőrök K. Dánielt és társait elfogták, majd a kerületi rendőrkapitányságon csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: police.hu

Fotó: Józsefváros újság/archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben