Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Lövöldözés a Nagytemplom utcában

Három garázda férfit keres a rendőrség

2018. október 07. vasárnap

Lövések dördültek a Nagytemplom utcában vasárnapra virradó éjjel. A rendőrség fegyveresen elkövetett garázdaság miatt L. Roland Józsefet, Ny. Kálmán Józsefet, valamint Ny. Kálmán Ottót keresi. A rendőrök azt kérik, hogy akinek tudomása van hollétükről vagy információval rendelkezik a bűncselekményről, tegyen bejelentést.

Rendőrségi információk szerint L. Roland József, Ny. Kálmán József, valamint Ny. Kálmán Ottó október 7-én éjfél után nem sokkal kiszállt egy autóból és szóváltást követően dulakodni kezdett több személlyel.

Az egyik férfi egy fegyvernek látszó tárggyal rálőtt két emberre, majd a társaival elmenekült a helyszínről. Sajtóértesülés szerint két embert kórházba vittek a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki L. Roland Józsefet, Ny. Kálmán Józsefet vagy Ny. Kálmán Ottót ismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Forrás: police.hu

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben