Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Gyermekek adták elő a musical főcímdalát

Pál utcai fiúk produkció a Füvészkertben

2018. október 15. hétfő

A nagy sikerű A Pál utcai fiúk musical főcímdalát, a Mi vagyunk a Grundot adták elő iskolások, sajátos nevelési igényű (SNI-s) társaikkal közösen a Füvészkertben, a Vörösingesek főhadiszállásán október 13-án. Az Adj egy ötöst! pályázat keretein belül megvalósuló produkcióban a Pannónia Nemzetiségi Kétnyelvű és Angol Nyelvet Oktató Általános Iskola 6.C osztályos tanulói, a BKSZC Mándy Iván Szakközépiskolája és Szakiskolája és a Heltai Gáspár Általános Iskola pár SNI-s diákjával együtt vett részt.

Az Adj egy ötöst! pályázat célja, hogy a felső tagozatosok és középiskolások személyesen ismerkedjenek meg fogyatékossággal élő emberekkel, közös élményszerzés keretében.

Körner Judit, az egyik 6.C osztályos diák és egy SNI-s gyermek édesanyja lapunknak elmondta, azért jelentkezett a pályázatra, mert fontosnak tartja, hogy a személyesen nem érintettek is találkozzanak sajátos nevelési igényű társaikkal.

Hozzátette: a közösen eltöltött nap alatt megtapasztalhatják, hogy milyen jó élmény közösen alkotni. És valóban, a gyermekeken látszott, hogy mennyire élvezik a közös énekes-táncos produkciót. 

Fotó: Senger Nikolett/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben