Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A közös játék öröme

Családi nap a Vajdában

2018. október 19. péntek

Mi hozhatná közelebb egymáshoz a különböző generációkat, mint a közös játék izgalma és öröme? A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában megrendezett családi nap október 13-án, szombaton éppen erre a közös kikapcsolódásra kínált lehetőséget szülőknek, gyermekeknek és az őket tanító pedagógusoknak egyaránt.

A rendezvényen részt vevő több mint száz érdeklődő szülőnek lehetősége nyílt, hogy gyermekével közösen figyeljen meg érdekes fizikai kísérleteket. Emellett szebbnél szebb díszeket készíthettek együtt a kézműves programokon, tréfás sor- és váltóversenyeken mérkőzhettek meg egymással és közös virágültetéssel varázsolhatták még szebbé az iskola környezetét.

A felnőtteknek egy közös csapatépítő tréning keretében egymást is lehetőségük nyílt jobban megismerni. Azokat a gyerekeket, akiket a szüleik nem tudtak elkísérni ezen a napon, a pedagógusok ügyességi akadálypályákkal, kézműves foglalkozásokkal, filmvetítésekkel, labdajátékokkal, sakkal és egyéb sportokkal várták.

A rendezvény zárásaként a gyerekek, szülők és pedagógusok együtt szurkolták végig a szülőkből és tanárokból alakult vegyes csapatok labdarúgó-mérkőzését.

Fotó: Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben