Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

Mobiltelefon tolvajt keresnek

2018. november 04. vasárnap

A józsefvárosi rendőrök keresik azt a 25 év körüli férfit, aki november 3-án késő este egy Kerepesi úti boltból mobiltelefont lopott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen, lopás vétség miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi november 3-án 22 óra 50 perckor Budapest VIII. kerületében, egy Kerepesi úti üzlethelyiségből ellopott egy pulton hagyott mobiltelefont.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételeket készített. A férfi erős testalkatú és fekete hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pulóvert, kék nadrágot és fekete bőrcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. 

Forrás: police.hu

Fotó: Józsefváros újság/ archív

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben