Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A bevételből a Heim Pál kórházat segítik

Terence Hill Józsefvárosban jótékonykodik

2018. november 19. hétfő

2019. február 16-án ismét Magyarországra érkezik Terence Hill a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként. Az eseményt megelőzően egy jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta a népszerű színész, melynek során titokban ismét hazánkban járt. Az árverezés tárgya egy Dune Buggy, amely pont olyan, mint a „Különben dühbe jövünk” című filmben látható autó. A bevételből a józsefvárosi Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet eszközparkjának bővítését valósítják meg.

A jótékonysági aukció kampányában örömmel vállalt szerepet Terence Hill, aki Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben személyesen is tiszteletét tette egy titokban tartott magyaroroszági látogatásán. A világsztár bevallása szerint óriási szeretettel fogadták a kórházban mind a gyerekek, mind az alkalmazottak. 

December 1-től indul az árverés, melynek során egy felújított Dune Buggy találja meg gazdáját. Az autó egy az egyben olyan, mint a „Különben dühbe jövünk” című film legendás Buggyja. A nyertes nevét Terence Hill fogja kihirdetni 2019. február 16-án, a Guido & Maurizio De Angelis filmzenei koncerten a Papp László Budapest Sportarénában.

„Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Terence Hill itt járt nálunk, rendkívül kedves és közvetlen embert ismertünk meg személyében. Az aukcióból befolyó összeget MR-kompatibilis eszközökre és gépekre fordítjuk, amelyek az altatásban, valamint a vizsgálat közbeni kezelésekben és megfigyelésekben segítenek. Mi gyógyszerekkel és szeretettel gyógyítunk, de ha tehetném, Terence Hill csillogó tekintetét és mosolyát felírnám receptre” – nyilatkozta Dr. Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató főorvosa.

2019. február 16-án a Guido & Maurizio De Angelis koncerten újra megünnepelhetjük az évszázad legjobb bunyós vígjátékait és a zenetörténelem legnagyszerűbb és legszórakoztatóbb filmzenéit. A Bud Spencer és Terence Hill filmek mellett még többek között a „Sandokan – A maláj tigris”, „A szavanna fia”, a „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” és a „Zorro” zenéit is hallhatjuk majd. Terence Hill mellett az esemény sztárvendége lesz még az egykor Sandokan-t alakító indiai Kabir Bedi is.

Terence Hill – A Bud Spencerrel híres bunyós páros egyike, Johnny Firpo, az ördög jobb vagy épp bal keze – legutóbb két hónapja járt hazánkban: új filmje, a Nevem: Thomas díszbemutatójára érkezett, melyet szeptember 20-án este tartottak a Corvin Moziban, az eseményről itt számoltunk be.

A jótékonysági aukcióra december 1-től itt lehet jelentkezni: www.kulonbenduhbejovunk.hu

Forrás és fotó: NAP média

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben