Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Együtt ünnepelték az év végét

Színházi élmény a kerületi bölcsődei dolgozóknak

2018. november 29. csütörtök

A kerületi bölcsődék dolgozói minden nap teljes lényükkel, minden erejüket beleadva dolgoznak a gyerekekért. Ilyenkor, karácsony előtt nekik különösen kijár a köszönet és némi kikapcsolódás, ezért az intézményvezető meghívására közösen nézhették meg november 28-án Georgo Faloni Ártatlan vagyok! című komédiáját a Turay Ida Színházban, melyet Szurdi Miklós állított színpadra. Az előadás előtt Sántha Péterné alpolgármester köszöntötte a résztvevőket.

A közös színházi élmény mára már hagyomány a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék körében, ilyenkor nem csak a pihenés és kikapcsolódás a cél, hanem remek alkalom a visszatekintésre és az eredményes munka megünneplésére is.

Mint Sántha Péterné elmondta: az év vége olyan műfaj, amikor mindenki kicsit magába néz, számvetést készít, mit csinált jól, miben kéne még fejlődnie. “Az itt jelenlévőkön végignézve úgy gondolom, hogy méltán lehet mindenki büszke magára, hiszen csodálatosan végzitek a munkátokat, itt az ideje hát, hogy kicsit pihenjetek ti is” – emelte ki az alpolgármester.

Hozzátette: az új év új kihívásokat hoz majd – izgalmas pályázatokkal és különböző feladatokkal – aminek újult erővel kell nekivágni. Végezetül megköszönte az egész éves munkát mindazoknak, akik a bölcsődékben dolgoznak, vagy az ő munkájukat segítik és jó szórakozást, élvezetes estét, valamint boldog ünnepeket, kellemes feltöltődést kívánt minden jelenlévőnek.

Koscsóné Kolkopf Judit, az JEB vezetője is minden évben köszönetét fejezi ki azoknak, akik munkájukkal valamilyen formában hozzátettek a bölcsődék működéséhez, a gyermekek boldogságához. Ez idén sem volt másként.

“Örülök, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, amely évről évre fáradhatatlanul dolgozik. Számíthatok rátok: az ötleteitekre és a megvalósításukra egyaránt. Köszönöm a közös munkát, büszke vagyok a sikereinkre és ígérem, hogy továbbra is számíthattok rám” – emelte ki az intézményvezető.

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben