Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Közös élmény ajándékba

Színházi előadással ünnepeltek a kerületi óvodák dolgozói

2018. december 06. csütörtök

A Napraforgó Egyesített Óvodák (NEÓ) dolgozóit a Józsefvárosi Önkormányzat és a Turay Ida Színház december 4-én este a közelgő ünnep alkalmából egy közösen töltött estével és egy vidám, mindenkit jókedvre derítő előadással ajándékozta meg. A Janika című, Mikó István által színpadra állított vígjáték előtt Sántha Péterné alpolgármester köszöntötte a kerületi óvodák munkatársait.

„Elérkezett az advent ideje, amikor Jézus és vele a fény érkezését várjuk. Ez a négy hét egyben az összegzés időszaka is: alkalom arra, hogy számvetést készítsünk a lelkünkkel és a munkánkkal kapcsolatban” – emelte ki beszédében az alpolgármester.

„Évek óta mi mindent megtesztek a kerületi gyermekekért, mindannyian méltán lehettek büszkék, mert a munkátokat a legjobb tudásotok szerint végzitek” – fejezte ki elismerését Sántha Péterné. Hozzátette: Sára Botond polgármesterrel együtt mindezt nemcsak a 13. havi jutalommal, de ezzel a színházi esttel is szeretnék megköszönni a józsefvárosi óvodák dolgozóinak.

„Kívánom, hogy a téli szünetben pihenjetek, töltődjetek fel, hogy utána kipihenten és megújult erővel folytathassátok a munkát. Bízom benne, hogy a mai este is ezt a  célt szolgálja majd” – mondta az alpolgármester, aki Juhász Gyula Karácsony című versével idézte meg az advent várakozással és reménnyel teli hangulatát. 

A NEÓ vezetője, dr. Tárnokiné Joó Ildikóis háláját fejezte ki a jelenlévőknek az általuk végzett áldozatos munkáért.

„Az öröm, hogy ma este itt együtt lehetünk, tetéződik azzal, hogy megérkezett a 13. havi jutalom is. Emellett még egy örömhírt jelenthetek be: az önkormányzat jóvoltából fejenként egy 30 ezer forintos étkezési utalványt is a karácsonyfa alá tehetünk” – közölte az egyesített óvodák vezetője.

Az est további részében a színészek vették birtokukba a színpadot.

Az egyszerre derűs és romantikus előadás főbb szerepeiben többek között Germán Líviát, Xantus Barbarát, Sztárek Andreát, Mikó Istvánt és Benkő Pétert láthatta a közönség.

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben