Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Volt zsákjában minden jó

A józsefvárosi óvodákban is járt a Mikulás

2018. december 06. csütörtök

Kerületünk óvodáiba is ellátogatott a Mikulás, hogy meglepje a gyerekeket, amiért egész évben jól viselkedtek. Még a legkisebbek is tudják, hogy hatalmas utat kell megtennie az év ezen napján, ezért egyből hellyel kínálták, és a legtöbb csoportban valami finomságot is kapott útravalóul.

Mi is meglestük a bölcs nagyszakállút: a Mesepalota Tagóvodában járta éppen a csoportokat, ahol már gyönyörű karácsonyi fények, dekoráció és csillogó szemű, pirosba öltözött gyerekek várták.

Öröm volt nézni a kipirult arcukat, ahogy ki szégyenlősen, ki szinte rohanva járult a Mikulás elé, hogy megkapja a neki szánt kedves szavakat, és persze a minden jóval teli ajándékcsomagot is.

Az egyik csoportban a gyerekekről rövid versikét mondott el, ezzel hirdetve, hogy az idei évben mivel örvendeztették meg az óvó néniket és társaikat. Egy másik szobából már előre zengett a Mikuláscsalogató ének – tisztán hallható volt, hogy várják már őt.

Egy harmadik csoportban pedig a gyerekek saját rajzaikból készített könyvvel köszönték meg a sok finomságot a Mikulás bácsinak, akinek „zsák-zsák teli zsák”-ja, hamar kiürült, annyi jó gyerek volt idén a kerületben.

Fotó: Senger Nikolett/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben