Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A büszkeség érzését adták ajándékul

Adventi hangverseny a Józsefvárosi Zeneiskolában

2018. december 12. szerda

A Józsefvárosi Zeneiskola növendékei és tanáraik a közelgő karácsony alkalmából december 11-én este ünnepi hangulatú koncerttel ajándékozták meg a büszkeségtől csillogó szemű szülőket, nagyszülőket és a Nap utcai iskola adventi díszekkel ékesített nagytermében összegyűlt közönség minden tagját.

Az adventi hangverseny fellépőit és közönségét az est házigazdája, Fehér Andrea zongoratanárnő köszöntötte, majd a szolfézscsoportokból alakult, Nyoszoli Tamásné által vezetett kórus karácsonyi dalokkal alapozta meg az est meghitt hangulatát.

Utánuk egymást váltva léptek színpadra a tehetséges növendékek, hogy – olykor tanáraikkal közös – produkcióikkal ajándékozzák meg a jelenlévőket. A tanárokkal is kiegészült kamarakórus előadásában Cesar Franck Panis Angelicus című szerzeményét hallhatta a közönség.

A zongorákon, hegedűkön, gitárokon és furulyákon a szorgalmas ifjú művészek előadásában ezen az estén a karácsonyi dalok mellett többek között Paganini, Gurlitt, Diabelli és Komarovszkij által komponált dallamok csendültek fel.

Fotó: Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben